Na Medveďovej štartuje rekonštrukcia asfaltového povrchu

V čase prác sa jej radšej vyhnite.

Obyvatelia i návštevníci Medveďovej ulice si v uplynulých dňoch istotne všimli, že im pred očami miznú kusy asfaltu z priľahlých chodníkov.

Deje sa tak z dôvodu výrazného poškodenia povrchu, ktoré je tak, ako aj ďalšie mnohé chodníky v Petržalke, nevyhnutné obzvlášť z dôvodu bezpečnosti čo najskôr opraviť.

Chlapi z našej údržby alias petržalskí makači tak vysúkali rukávy a pustili sa do práce. Po odstránení asfaltu ich čakajú ďalšie práce. Ako prvá príde na rad penetrácia betónovej podkladovej vrstvy, pričom následne prebehne pokládka nového asfaltového povrchu.

Svoju horúcu premiéru tak zažije i petržalský finišer, ktorý mestská časť zakúpila ešte koncom minulého roka práve pre účely efektívnejšieho a rýchlejšieho skvalitňovania povrchov pre chodcov i motoristov.

Keďže lokalita je už bez vrchnej vrstvy a terén je nerovný a nebezpečný, do ukončenia prác vás prosíme o opatrnosť.

Ak vám to situácia dovoľuje, pre svoje cesty na vychádzky či do práce si zvoľte radšej inú trasu a uvedenej lokalite sa v rámci možností vyhnite. Veď nikto z nás nepotrebuje zbytočnú odreninu či nebodaj zlomeninu, všakže?

Vopred ĎAKUJEME za pochopenie i trpezlivosť a veríme, že čoskoro budeme môcť opäť všetci kráčať po novučičkom chodníku bez výtlkov a dier.

#petrzalkamaka

web od 2day