Posledné riadne zasadnutie miestneho zastupiteľstva pred letom sa blíži

Pozrite sa, o čom budú vaši petržalskí poslanci rozhodovať.

Letné horúčavy sú konečne tu a viacerí z vás využívajú zelenšie a rozšírenejšie služby Veľkého Draždiaka, no vaši volení zástupcovia a zástupkyne stále poctivo pracujú.

Pred sebou majú posledné riadne zasadnutie Miestneho zastupiteľstva Petržalka pre letnou prestávkou, ktoré je naplánované na utorok 27. JÚNA o 9:00.

Program je opäť poriadne nabitý. Na prerokovanie poslancov čaká až 48 bodov a na rozdiel od nášho kľúčového zákonodarného orgánu, veríme, že prerokujú naozaj všetky.

A čím sa budú konkrétne zaoberať? Okrem iného záverečným účtom mestskej časti Bratislava-Petržalka za rok 2022, poskytovaním finančných dotácií z rozpočtu samosprávy, pedagogicko-organizačným zabezpečením nasledujúceho školského roka petržalských základných škôl, ale aj návrhom na vypracovanie investičného plánu na obdobie 2024 – 2026.

K nemenej zaujímavým bodom bude patriť návrh podkladov týkajúcich sa pasportizácie pochôdznych terás, modernizácia ďalších športovísk, energetická optimalizácia technológií našej Petržalská plaváreň alebo návrh na vyčlenenie graffiti steny pre domácich kreatívcov. Celý PROGRAM TU.

Ak vás zaujímajú veci verejné a chcete byť pri rozhodovaní o zelenom sídlisku, môžete tak urobiť osobne v DK Zrkadlový háj alebo ONLINE prostredníctvom živého vysielania priamo Z petržalskej obývačky, na našom oficiálnom YouTube kanáli či na www.ZASTUPITELSTVO.sk.

Taktiež platí, že k ľubovoľnej problematike sa môžete prihlásiť cez e-mail organizacne@petrzalka.sk a následne vyjadriť aj vy. Bod s názvom Vystúpenie verejnosti má pevný čas o 13:00.

Nech už si teda vyberiete ktorúkoľvek z možností, otvorená petržalská samospráva je tu vždy pre vás. ĎAKUJEME za váš záujem.

#petrzalkamaka

web od 2day