Parkoviská na Dvoroch 5 – 6 sa nateraz čistiť nebudú

Zelenú dostala PAAS.

Celomestská parkovacia politika PAAS z dielne kolegov z Magistrátu hlavného mesta SR Bratislavy.

Tentokrát sa jedná o avizovanú lokalitu DVORY 5 – 6 vrátane Šustekovej ulice a jej okolia, o ktorej bola reč aj na verejnej diskusii ešte vo februári tohto roka. Ide o nadväznosť na susednú zónu Dvory 4, kde systém regulovaného parkovania PAAS funguje už od 10. januára 2022.

Všetky tieto časti budú spoločne tvoriť jednu PAAS zónu. Znamená to teda, že PAAS rezidentská parkovacia karta bude platiť v tejto celej regulovanej oblasti.

V súčasnosti v dotknutých lokalitách prebieha nevyhnutné značenie vyhradených parkovacích miest bielymi čiarami. Aj z tohto dôvodu sme sa v mestskej časti Bratislava-Petržalka rozhodli, že čistenie parkovísk na Dvoroch 5 a 6 plánované na 17. – 28. JÚLA sa realizovať NEBUDE.

Radi by sme tým eliminovali zníženie pohodlia obyvateľov a obyvateliek sídliska, ktorí by boli svoje motorové vozidlá nútení opakovane preparkovať. Celý harmonogram čistenia parkovísk nájdete na webe PETRZALKA.sk/cistenieparkovisk.

Aj v mene kolegov z bratislavského magistrátu všetkým rezidentom ďakujeme za trpezlivosť a veríme, že dočasné zníženie komfortu ich nebude veľmi obťažovať a po plánovanom spustení PAAS na jeseň tohto roka im prinesie zaslúžené ovocie v podobe voľných parkovacích miest.

#parkovanievpetrzalke #petrzalkamaka

web od 2day