Vandali sa na Draždiaku opäť činili

Tentokrát im padlo za obeť nové drevené ležadlo.

Víkendové počasie spôsobilo, že v uplynulé voľné dni petržalské more praskalo vo švíkoch.

Mnohí z vás, ktorí sa rozhodli nechodiť za horúčavami do zahraničia, ale zvládnuť ich v domácom prostredí, si okrem nového trávnika v gescii našej mestskej časti opakovane užívajú aj nový mobiliár v podobe 12 drevených ležadiel MADE IN PETRŽALKA.

Zatiaľ čo mnohí ich využívajú na relax, čo je koniec-koncov aj ich účel, netrvalo dlho a našli sa aj takí, ktorí si z nich urobili ponorku. A práve tú dnes ráno vylovili petržalskí makači z jazera.

Hoci vieme, že ľudská kreativita nemá hraníc a na ničenie spoločného majetku všetkých nás Petržalčanov a Petržalčaniek sme už prakticky zvyknutí, existujú isté hranice. A táto k nim zaručene patrí.

Výroba jedného dreveného ležadla z pohľadu použitého materiálu vychádza našu samosprávu približne do 100 eur. Nehovoriac o nákladoch na prácu našich kolegov či samotnú prepravu ležadla.

Hoci sa to niekomu môže zdať málo, pre nás je to hodnota za peniaze, ktorá má slúžiť všetkým obyvateľom, obyvateľkám i návštevníkom petržalského letoviska. Ak niekto pociťuje frustráciu alebo nevie, čo so sebou, odporúčame mu dať ruky preč od ležadiel a zvoliť vhodnejšiu alternatívu, napríklad v podobe športu. V opačnom prípade budú musieť prísť na rad sankcie.

Preto prosíme o pomoc. Ak náhodou niekto z vás zahliadol osobu/osoby, ktorí si našli zábavku v podobe vandalizmu na Draždiaku, pokojne sa obráťte na našich kolegov z Mestskej polície Bratislava.

My, zatiaľ, sľubujeme, že petržalskí makači ležadlo vrátia späť na svoje miesto, aby mohlo čo najskôr robiť radosť tým, ktorí si to zaslúžia.

#petrzalkamaka

web od 2day