Využite komunitné granty spoločnosti Veolia

Pomôžte tak zlepšovať život na zelenom sídlisku.

Nadácia Veolia Slovensko sa vracia s 2. ročníkom programu Komunitné granty. Neviete, čo to je? Tak čítajte pozorne ďalej.

  • Pre koho je projekt určený?

Projekt Komunitné granty je tu pre širokú verejnosť, neziskové organizácie, športové kluby či školské zariadenia, tentokrát sídliace v troch mestských častiach Bratislavy.

Po Dúbravke a Podunajských Biskupiciach majú šancu aj organizácie z mestskej časti Bratislava-Petržalka. A to by bol predsa hriech nevyužiť, všakže?

Ak teda patríte k tým, ktorí nevedia čo s množstvom skvelých nápadov, ktoré sa im neustále množia v hlave, hoďte ten najlepší na papier a sem s ním.

Orientovať sa môžete na sféry podpory vzdelávania, životného prostredia, zlepšenia života komunity, či podpory športujúcej mládeže na našom zelenom sídlisku.

  • Čo treba urobiť?

Je to jednoduché. V prvom rade si stiahnite ŽIADOSŤ, dôsledne vyplňte potrebné údaje vrátane údajov o vami navrhovanom projekte, pričom nezabudnite pripojiť fotografie približujúce daný návrh alebo činnosť vašej organizácie.

Vyplnenú žiadosť následne odošlite E-MAILOM na adresu nadacia@veoliaenergia.sk. Čas máte DO 30. SEPTEMBRA (vrátane).

O výške prideleného grantu rozhodne individuálne posudzovanie jednotlivých žiadostí, pričom víťazné projekty bude potrebné zrealizovať do konca roka 2024. VIAC INFO TU.

Nenechávajte si dobré nápady iba pre seba. Podeľte sa s ostatnými, realizujte sa a dokážte nielen sebe, že na to máte.

A najmä, pomôžte zlepšiť kvalitu života na najväčšom slovenskom sídlisku. ĎAKUJEME.

#petrzalkapomaha

web od 2day