Petržalka spúšťa roznos oznámení a zoznamov kandidátov

Prosíme o zhovievavosť.

Ani sme sa poriadne neotočili a už je za nami polovica augusta. Rovnako sa nenazdáme a bude tu 30. SEPTEMBER – volebný deň, kedy budeme rozhodovať o zložení nášho zákonodarného orgánu.

A keďže je jediný, výber našich budúcich zástupcov v ňom treba naozaj dôkladne zvážiť.

V rozhodovaní vám možno pomôže Zoznam zaregistrovaných kandidátov pre Voľby do Národnej rady Slovenskej republiky, v ktorom nájdete mená i poradie jednotlivcov zo všetkých kandidátnych listín 25 registrovaných subjektov.

Ako a kedy sa k nim dostanete? Už čoskoro. Roznos informačných materiálov do domácností spolu s oznamom o mieste a čase konania predčasných parlamentných volieb sa v mestskej časti Bratislava-Petržalka začína už v týchto dňoch a potrvá až do 4. SEPTEMBRA.

Preto sa na vás obraciame s veľkou prosbou. Ak v nasledujúcej dobe zbadáte v blízkosti vašich rodinných a bytových domov zvýšený pohyb cudzích ľudí, nevolajte hneď políciu, môžu to byť práve brigádnici či iní zamestnanci, ktorí s ťažkým nákladom hľadajú ten správny vchod.

Skúste im radšej umožniť prístup k priestorom vašich schránok a nekomplikovať im zbytočne prácu. Radi by sme sa tým vyhli nedorozumeniam z minulosti či prípadným útokom na ľudí, ktorí si iba zodpovedne plnia svoju úlohu.

Vopred vám ĎAKUJEME za strpenie i ochotu, ako sa na zodpovedných voličov chrániacich princípy demokracie patrí. VIAC INFO NA WEBE VOLBY.PETRZALKA.sk.

#petrzalkavoli

web od 2day