Leto vrcholí, no brány Draždiaka sú vám otvorené

Využiť stále môžete aj novinky made in Petržalka.

Ani sme sa nenazdali a máme tu koniec prázdnin. Ako sme sa mali možnosť na vlastné oči presvedčiť, mnohí z vás čerpali energiu práve v obľúbenom petržalskom letovisku – na Veľkom Draždiaku.

Z tohto dôvodu sme sa o okolie jazera ešte pred sezónou snažili dôkladne postarať. Prioritou bol výber prírodných materiálov v ekologickom prevedení s dôrazom na efektívne využitie finančných prostriedkov zo spoločnej kasy. A ako vidieť, naozaj sa to podarilo.

Počas leta tak bolo všetkým návštevníkom k dispozícii 5 prezliekacich kabínok, na ktorých petržalskí makači vymenili pôvodné – už, žiaľ, poškodené – plátno za drevené dosky.

Ďalším prírodným prvkom, ktorý vám spríjemňoval pobyt pri petržalskom mori, bolo 12 nových drevených ležadiel MADE IN PETRŽALKA.

S nástupom jesene ich čaká uskladnenie a následná revízia, aby si ste ich pohodlie mohli opäť užívať aj o rok. Azda najviditeľnejším prvkom bol však zelený trávnik neďaleko v neďalekom okolí Bufetu Šutrovka, ktorého mäkký povrch si užili a príjemný vzhľad dodal brehu jazera ten správny šmrnc.

Všetky potrebné info nájdete v našom videu, po ktorého vzhliadnutí určite nevynecháte jeho návštevu ani v posledné horúce dni. Tešíme sa na vás.

#petrzalkamaka

web od 2day