Rekonštrukcia okolia MHD zastávok Bradáčova a Bosákova je v plnom prúde

Koniec prác je odhadovaný na 18. septembra.

Iste ste si už všimli stavebný ruch v okolí zastávok MHD Bradáčova a Bosákova v gescii kolegov z bratislavského magistrátu. Práce odštartovali začiatkom mesiaca a naďalej úspešne napredujú.

Z dôvodu opráv 13 metrov povrchu vozovky v oboch lokalitách je odvtedy uzatvorená časť jazdného pruhu, chodníka a taktiež nástupište zastávky MHD Bradáčova v smere do mesta.

Rovnako nie je možné prejsť cez časť jazdného pruhu, chodníka a nástupište zastávky MHD Bosákova. Tá je dočasne presunutá v smere na Dolnozemskú, pričom chodci majú možnosť prejsť po náhradnej trase, čiže prekrytej trávnatej ploche.

Obyvatelia a obyvateľky oboch lokalít sa okrem výmeny podlažia, betonáže, nového asfaltu na chodníku či výmeny poškodených obrubníkov môžu tešiť aj na nové bezbariérové prvky pre osoby s obmedzenou schopnosťou pohybu i orientácie.

A hoci sa rekonštrukcie kvôli nepriaznivému počasiu mierne omeškali, veríme, že poveternostné podmienky budú v ďalších dňoch priaznivé a umožnia našim kolegom z mesta práce úspešne ukončiť najneskôr do PONDELKA 18. SEPTEMBRA.

Veríme, že dovtedy vám mierne obmedzenia nespôsobia veľké komplikácie. Veď výsledok bude stáť zaručene za to. Aj v mene našich kolegov z mesta vám ĎAKUJEME za trpezlivosť.

#petrzalkamaka

web od 2day