Najčastejšie otázky o parkovaní. Vypočujte si 36. diel podcastu Z petržalskej obývačky

Odpovede na najčastejšie otázky parkovacie otázky Petržalčanov na jednom mieste.

Téma parkovania zvykne medzi motoristami a motoristkami vyvolávať vášne. Nečudo, veď nájsť miesto na odparkovanie svojho motorového tátoša dá niekedy naozaj poriadne zabrať.

V snahe odbremeniť obzvlášť petržalských rezidentov od podobných problémov prišla mestská časť ešte v roku 2019 s pilotným projektom známym ako Petržalský parkovací systém.

Od januára 2022 sa k nemu pridala celomestská parkovacia politika PAAS z dielne bratislavského magistrátu, ktorá však zatiaľ funguje iba na Dvoroch 4 a od 25. septembra aj na Dvoroch 5 a 6. Najnovším prírastkom do parkovacej problematiky je i takzvaná chodníková novela, ktorá od 1. októbra zakazuje parkovanie na chodníkoch – okrem miest na to riadne vyznačených.

S cieľom lepšie zorientovať vás, milí vodiči a milé vodičky, v aktuálnej problematike parkovania s dôrazom na praktické rady vnikol aj najnovší diel nášho podcastu Z petržalskej obývačky.

Nielen na otázky moderátorky, ale aj na tie od našich divákov, odpovedali vedúci referátu statickej dopravy miestneho úradu Andrej Árva a jeho kolega Ondrej Karacsóny. Prajeme vám príjemné sledovanie alebo počúvanie.

Celý videorozhovor si môžete pozrieť na našom oficiálnom YouTube. Vopred ĎAKUJEME aj za odber. Jeho audio verziu zase nájdete na všetkých dostupných podcastových platformách.

Spotify
Apple Podcasts
Google Podcasts

#zpetrzalskejobyvacky

web od 2day