Vianočná Petržalka hľadá stánkarov

Záujemcovia sa môžu hlásiť do 31. októbra.

Hoci vonkajšie teploty prejavili svoju klesajúcu tendenciu len v týchto dňoch, pulty obchodov už nejaký čas hýria vianočnými dobrotami a najnovšími trendmi všakovakej výzdoby.

Reklamy plné vianočnej tématiky sa nás snažia naladiť na správnu nôtu a i keď kalendár hlási ešte len október, príchod najkrajšieho obdobia je skrátka cítiť vo vzduchu.

Na sviatky radosti a pokoja sa už pripravuje aj najväčšia mestská časť. Stálicou sú už tradične vianočné trhy na Námestí republiky, ktoré tentokrát odštartujú už 25. novembra, pričom potrvajú do 20. decembra.

Na to, aby ale mohli obľúbené trhy plné samých lakociniek a príjemnej hudby naozaj začať, potrebujeme nájsť milých a usmiatych stánkarov.

Ak takých poznáte alebo k nim rovno patríte, neprehliadnite VEREJNÚ SÚŤAŽ NA PRENÁJOM STÁNKOV NA PREDAJ OBČERSTVENIA a VIANOČNÉHO TOVARU.

V ponuke je 13 stánkov, z ktorých dva sú už tradične určené pre rozličný tovar. Výhodou oproti predchádzajúcemu roku je aj to, že všetky drevené domčeky prešli šikovnými rukami petržalských makačov a po novom v nich nájdete opravené podlahy i strechy.

Dobré, nie? Neváhajte teda a staňte sa nezameniteľnou súčasťou Vianočnej Petržalky 2023.

Záväzné súťažné návrhy môžu všetci uchádzači doručiť na adresu Oddelenia správy verejných priestranstiev, Ondreja Štefanka 2, 851 01 Bratislava alebo osobne v termíne do 31. OKTÓBRA 2023 do 12:00. VIAC INFO vrátane podmienok a prihlášky nájdete TU.

Tešíme sa, že petržalské vianočné trhy budú už čoskoro aj vďaka vám rozvoniavať typickými arómami, ktoré vyčaria úsmev na tvárach aj tých najmaškrtnejších jazýčkov.

#vianocnapetrzalka

web od 2day