Petržalský seniorfest 2023 zavŕšili Duchoňove hity

Tešíme sa opäť o rok.

Mesiac október patril úcte k starším. Preto sme aj v spolupráci s kolegami z Kultúrnych zariadení Petržalky pre našich skôr narodených obyvateľov a obyvateľky pripravili bohatý program. Od 2. do 29. októbra mali petržalskí seniori možnosť vychutnať si rôzne prednášky, športové súťaže, tvorivé dielne či hudobné vystúpenia.

Práve posledným menovaným sme uplynulú nedeľu obľúbený Petržalský seniorfest ukončili. Grande finale predviedol skvelý Karol Csino, v ktorého podaní odzneli nesmrteľné hity velikána Karola Duchoňa. Ten na vynikajúcu atmosféru dohliadal „zhora“ a diváci sa skutočne bavili. Až tak, že okrem zimomriavok boli miestami aj slzičky.

Veď hity ako V dolinách, Čardáš dvoch sŕdc, Šiel, šiel či Mám ťa rád nemohli nechať nikoho chladného. Karol spieval Duchoňa naozaj na nerozoznanie od originálu a svojou časťou určite prispeli i dve talentované vokalistky i tanečníčky.

Po vystúpení sa návštevníci DK Zrkadlový háj presunuli do sály, kde ich okrem občerstvenia čakalo aj oceňovanie za ich celomesačné športové výkony. Pohár starostu spoločne s diplomom i vecnými cenami si v kategóriách bowling, stolný tenis a pétanque prevzali víťazi i víťazky priamo z rúk šéfa samosprávy Jána Hrčku.

Slávnostný večer ukončila voľná zábava za sprievodu hudobnej skupiny Šubínovci.

Všetkých oceneným v mene mestskej časti Bratislava-Petržalka srdečne blahoželáme. ĎAKUJEME taktiež všetkým interpretom, Karolovi Csinovi nevynímajúc, za skvelý októbrový program a rovnako všetkým vám, ktorí ste si pestrú paletu jesenných aktivít spolu s nami poriadne užili.

Vidíme sa opäť o rok. Dovtedy sa môžete pohľadať v našej fotogalérii.

#petrzalkazije #seniorfest

web od 2day