Petržalka spúšťa vianočné darčekobranie

Súťažte každý deň o skvelé ceny až do 20. decembra.

Čas radosti, veselosti nastal a aby bol aj skutočne vianočný, na Miestnom úrade Petržalka sme si pre vás pripravili parádne prekvapenie.

Po celý rok sa u nás totiž pri rôznych príležitostiach hromadili zaujímavé vecičky. Či už to bolo od jednotlivých interpretov, napríklad z Dní Petržalky alebo od našich priateľov z rôznych folklórnych súborov, spoločností či partnerov, ktorí nám predmety, častokrát rôznym spôsobom spojené so zeleným sídliskom, darovali. A tak sa stalo, že všade máme samé darčeky.

Zrejme už tušíte, pre koho sú určené. Presne tak, pre vás, milé Petržalčanky a Petržalčania.

No a kedy by bol vhodnejší čas na obdarovanie, ak nie pred Vianocami? Preto sme si pre vás pripravili MEGA SÚŤAŽ. Ak sa chcete zapojiť do nášho vianočného darčekobrania o skvelé ceny, pravidlá sú nasledovné:

Nezabúdajte, že hráte vždy o tie ceny, ktoré sú pre daný deň určené. Konkrétne dátumy sú uvedené na fotografiách na webe PETRZALKA.sk/darcekobranie.

Vždy v nasledujúci deň niekoho z vás vyžrebujeme a s výhrou vás oboznámime. Všetky darčeky si následne môžete vyzdvihnúť počas úradných hodín priamo u nás na Miestnom úrade Petržalka, Kutlíkova 17, a to na 1. poschodí, č. dverí 119. Súťaž potrvá OD 1. DO 20. DECEMBRA 2023 a pripomíname, že zapojiť sa môžete každý deň, no vyhrať sa dá iba raz.

Tak čo, priatelia, idete do toho?

#vianocnapetrzalka

web od 2day