Pripravte sa na čiastočnú uzáveru Romanovej – OD 4. DECEMBRA

Hoci sa môže zdať, že práce na predĺžení električkovej trate do Petržalky v gescii Magistrátu hlavného mesta SR Bratislavy v chladnom počasí mierne utíchli, opak je pravdou.

S náročnými prácami sa automaticky spájajú aj dočasné dopravné obmedzenia, o ktorých sa vás snažíme vždy včas informovať. A inak tomu nebude ani teraz, pretože ako sme nedávno avizovali, čakajú nás ďalšie.

Tentokrát pôjde o Romanovu ulicu, presnejšie o jej úsek od príjazdu do Kauflandu až po zastávku MHD v smere od Dom kultúry Zrkadlový háj. Dôvodom je realizácia dažďovej kanalizácie. Motoristi a motoristky sa teda musia pripraviť na uzatvorenie dvoch jazdných pruhov v smere od zastávky Romanova ku obchodnému reťazcu a jedného jazdného pruhu v opačnom smere.

Voľný zostane jeden jazdný pruh o šírke 3,25 metra. Pre plynulé fungovanie dopravy bude v danom úseku osadená prenosná svetelná signalizácia. Práce by mali potrvať OD PONDELKA 4. DO PONDELKA 18. DECEMBRA.

Opäť teda aj v mene kolegov a kolegýň z magistrátu ĎAKUJEME za trpezlivosť i rešpektovanie nielen dopravného značenia, ale i ďalších účastníkov cestnej premávky. VIAC INFO nájdete na webe PETRZALSKAELEKTRICKA.sk.

#petrzalskaelektricka

web od 2day