Zelené sídlisko opäť oslavovalo jubileá. Zo srdca blahoželáme

V stredu 29. novembra sa Dom kultúry Zrkadlový háj zaplnil oslávencami a oslávenkyňami, ktorí dovŕšili nádherné výročia.

Svojou návštevou nás totiž poctilo viac ako sto jubilantov, vrátane Petržalčana a Petržalčanky, ktorí radosti i starosti pozemského života znášajú už neuveriteľných sto rokov.

O kultúrny program k posedeniu sa postarala nielen šikovná klaviristka, ale aj folklórny súbor Ekonóm so svojím tanečným vystúpením, počas ktorého si viacerí prítomní zanôtili. A pridala sa k nim aj vicestarostka Iveta Jančoková, ktorá oslávencom zaspievala živió a popriala veľa zdravia v nadchádzajúcich dňoch i rokoch. Všetky dôležitosti si nechal na neskôr aj náš starosta Ján Hrčka a rozhodol sa stráviť stredajšie popoludnie spoločne so seniormi.

Kolegovia z oddelenia sociálnych vecí, ktorí toto podujatie každoročne s láskou organizujú, si pre všetkých jubilantov pripravili malú pozornosť v podobe darčekových predmetov našej samosprávy, pestrých kytíc a chutného občerstvenia. Veríme, že im aj tieto maličkosti vyčarili úsmev na tvári.

V mene starostu sa pripájame ku gratulantom a oslávencom prajeme stále množstvo neutíchajúcej sily do života a dôvodov na radosť. Tú im môžu priniesť aj pekne strávené chvíle v spoločnosti svojich rovesníkov, napríklad v Klubovni aktívnych seniorov, ale i množstvo ďalších aktivít, ktoré sa snažíme každým rokom vylepšovať.

#petrzalkazije

web od 2day