Zber nefunkčných elektrospotrebičov prichádza do Petržalky aj túto jar

Už tradične sme sa takto na jar spojili s kolegami z Envidom, aby sme vám pomohli zbaviť sa starých spotrebičov bezplatne a čo najjednoduchšie.

Ak sa potrebujete zbaviť nefunkčného alebo nepotrebného elektroodpadu vo forme chladničiek, práčok, počítačov bez monitorov, rádií, DVD prehrávačov a podobne, zapíšte si do kalendárika dátum 18. MÁJA.

Práve v ten deň DO 8:00 hod. ráno bude treba vyložiť elektroodpad do vchodu bytového domu resp. za bránu rodinného domu. O všetko ostatné sa už postarajú naši kamaráti z Envidomu. POZOR! Minimálna hmotnosť odpadu je 25kg!

Prosíme, majte však na pamäti, že zber sa netýka zobrazovacej techniky, teda napríklad televízorov alebo monitorov. Tie vám v prípade potreby odporúčame odovzdať na našom zbernom dvore alebo priamo u predajcov.

Prihlásiť sa a pomáhať nám byť opäť o trochu viac #spolocneEKO môžete najneskôr do STREDY 15. MÁJA. VIAC INFO aj s ONLINE formulárom nájdete TU. V prípade potreby môžete počas stránkových hodín kontaktovať aj našich kolegov z úradu.

Všetko dôležité vrátane kontaktov a pokynov k samotnému zberu nájdete v priloženom PDF.

#zelenapetrzalka

web od 2day