Dni Petržalky 2024 v opojení obľúbených tónov (nielen) z rádií

Tie odznejú v nedeľu 23. júna.

Tak čo, priatelia, ste zvedaví na mená ďalších interpretov, ktorí nás poctia svojím vystúpením na najväčšej párty roka DNI PETRŽALKY 2024, s dobrou energiou od spoločnosti Veolia?

Mali by ste byť, pretože s predstavovaním veľkých mien sa už pomaličky blížime do finále. Tak poďme na to!

Poriadnou dávkou skvelej hudby nás poteší aj Zuzana Smatanová, ktorá odštartovala svoju kariéru v roku 2003 ako víťazka súťaže CocaCola PopStar. Talentovaná rodáčka zo Súľova je držiteľkou niekoľkých Zlatých slávikov, pričom v jej zbierke nechýbajú ani ďalšie cenné kovy za druhé a tretie miesto.

A nečudo, veď jej známe hity ako „Nekráčaj predo mnou“, „Dnes sa mi nechce nič“, „Tam, kde sa neumiera“ či „Horou“ priam zahltili slovenské rádiá. Nech sa teda deje, čo sa má a vystúpenie talentovanej speváčky a skladateľky si vychutnajte spolu s nami v nedeľu 23. júna o 19:00.

Zuzanu na pódiu vystrieda nemenej známy spevák, skladateľ a hudobný producent, ktorého sólové začiatky sú spájané s prvým ročníkom show Slovensko hľadá superstar. Od 20:30 si budete môcť zatancovať spolu s Adamom Ďuricom.

Určite nebudete ľutovať, veď držiteľ Zlatého slávika, niekoľkých ocenení OTO či ceny z poľského Rzeszówa zaručene vytiahne svoje top single – „Mandolína“, „Láska – veda“, „Holubička“ či „Chýbaš mi“. Už teraz to vidíme na poriadnu dávku hudobného dopingu.

Veríme, že ste s výberom spokojní a už sa tešíte aj na meno posledného interpreta, ktorý naše Závodisko, š. p. zaplaví ďalšou dávkou pozitívnej atmosféry.

Vidíme sa predposledný júnový víkend, kde všetkým ukážeme, že v Petržalke to naozaj žije.

#dnipetrzalky #petrzalkazije

web od 2day