PETRŽALSKÁ ELEKTRIČKA: Pozor na čiastočnú uzáveru Jantárovej cesty

Od 19. júla.

Odkedy sa kolegovia z bratislavského magistrátu pustili do výstavby predĺženia električkovej trate do Petržalky, sme si už zvykli na stroje v uliciach i na rôzne dopravné obmedzenia.

Ani PIATOK 19. JÚL nebude výnimkou. Vtedy totiž odštartuje výstavba chodníkov a autobusových zastávok v úseku medzi ulicou Šintavská a odbočením do OC Billa.

Uvedené práce si vyžiadajú čiastočnú uzáveru Jantárovej cesty. Ale nebojte sa, doprava bude presmerovaná do jedného jazdného pruhu, ktorý bude striedavo púšťaný pomocou cestnej svetelnej signalizácie.

Čo to znamená pre motoristov? Najskôr bude uzatvorený iba jeden jazdný pruh a po dokončení prvej zastávky MHD sa uzatvorí druhý, kde budú pokračovať práce na ďalšej zastávke. Po komunikácii teda bude možné prejsť, no treba vopred rátať s menším zdržaním.

Samozrejme, podľa počtu áut na vozovke. Plánovaný koniec prác je odhadovaný na pondelok 30. septembra. Dovtedy vás, ako vždy, aj v mene kolegov z magistrátu prosíme o trpezlivosť a zhovievavosť nielen voči ďalším účastníkom cestnej premávky, ale tiež k robotníkom v dotknutom úseku.

Všetci predsa chceme, aby sme sa mohli električkou voziť čo najskôr a bez zbytočných zdržaní. VIAC INFO TU PETRZALSKAELEKTRICKA.sk.

#petrzalskaelektricka

Zdroj: Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy

web od 2day