Zistite, čo sa na zelenom sídlisku deje v lete

Augustový petržalský kompas vás rýchlo zorientuje.

Aj počas leta to na zelenom sídlisku poriadne žije. Aby ste o nič dôležité neprišli, máme tu prázdninový diel obľúbenej relácie z dielne našej samosprávy Petržalský kompas.

V poradí už 16. časť vás v niekoľkých minútach dostane do obrazu a upúta zaujímavými informáciami, ktoré by žiadna Petržalčanka či Petržalčan nemali premeškať.

Hneď v úvode sa dozviete viac o šiestej kapitole letných príbehov s názvom PLUS – Petržalská letná univerzita seniorov a prezradíme vám aj ďalšie plány, ktoré sme si pre tých skôr narodených pripravili na október.

Horúčavy-nehorúčavy, makať treba. Veď práce na najľudnatejšom sídlisku je vždy dosť. A kto iný by ju vykonal, ak nie petržalskí makači?

Aký nápad sa im v uplynulých dňoch podarilo zrealizovať a čím potešili našich najmenších, prezradí ďalšia reportáž.

Vysoké teploty so sebou prinášajú i nutnosť dodržiavať pitný režim. Pomôcť môže aj nový samosprávny koncept s názvom Osviežte sa s Petržalkou.

Viacerí si ho už stihli obľúbiť, no zaujíma vás, prečo vlastne vznikol a aké sú vyhliadky tohto konceptu do budúcna? Pustite si našu reláciu.

Petržalka rada športuje, o tom niet pochýb. Samospráva však podporuje šport najmä u detí. Preto prichádzame s novým projektom zameraným na futbal na školách.

Máte doma neposedných malkáčov, ktorí by si radi zašportovali a k tomu sa navyše aj priučili futbalovému umeniu? Žiaden problém. Dopozerajte náš Kompas až dokonca a hneď sa zorientujete v ďalšom postupe.

A ako vždy, v závere si zhrnieme i ďalšie zaujímavé udalosti prostredníctvom krátkych servisných správ. Prajeme vám príjemné sledovanie i počúvanie.

#petrzalskykompas

web od 2day