Obnova plaveckého bazéna Holíčska | PETRŽALKA

Správna rada Fondu na podporu športu na jubilejnom 50. zasadnutí 23. mája 2024 schválila prerozdelenie ďalších, približne 35,4 milióna eur na výstavbu, rekonštrukciu a modernizáciu športovej infraštruktúry, aj vďaka navýšeniu príspevku fondu z Ministerstvo cestovného ruchu a športu SR.

Z celkovo 225 žiadostí z celej republiky schválili členovia najvyššieho orgánu fondu 73 projektov, medzi nimi aj ten z dielne spoločnosti Športové zariadenia Petržalky, s.r.o.

Projekt Sanácia stavebných porúch, obnova plavárne – ZŠ Holíčska 50, Bratislava bol podporený v maximálnej výške 916 666,67 €.

Samospráva sa bude spolupodieľať i na financovaní tohto projektu – na obnovu plavárne pôjde z jej rozpočtu viac ako 516-tisíc eur.

VIAC INFORMÁCIÍ
PROJEKT SPOLUFINANCOVANIA

SPRÁVA O STAVE PLAVÁRNÍ V OBJEKTOCH ZÁKLADNÝCH ŠKÔL

 

OKTÓBER 2024: Búracie práce sú ukončené, dodávateľská firma inštaluje rozvody vnútornej kanalizácie a bazénovej technológie.

SEPTEMBER 2024: Búracie práce na obnove bazéna v areáli ZŠ Holíčska 50 odštartovali začiatkom nového školského roka. Odhadovaný koniec rekonštrukcie je nateraz august 2025. Prebiehajúce práce nenarúšajú bežnú prevádzku školy.

 

 

 

 

 

 

O ďalšom postupe prác vás ako vždy budeme vopred a včas informovať.

VIAC INFORMÁCIÍ
Ing. Vladimír Harašta
referát investičných činností
+421 947 487 360
vladimir.harasta@petrzalka.sk

web od 2day