Pozor na úplnú uzáveru Pajštúnskej a zmeny MHD

S obmedzeniami treba počítať od 14. októbra.

Na zelenom sídlisku sme si zvykli, že výstavba predĺženia električkovej trate do Petržalky v gescii bratislavského magistrátu so sebou prináša i viaceré dopravné obmedzenia.

Jedno z tých väčších nás čaká už v pondelok 14. októbra, kedy sa o 4:00 ráno úplne uzavrie Pajštúnska ulica v úseku od križovatky s Jantárovou cestou a Pajštúnskou až po križovatku s Brančskou a Tupolevovou.

Dôvodom uzávery je budovanie priecestia električkovej trate.

Pred polyfunkčným objektom SKYBOX bude možné vykonať tzv. „U-TURN“, teda otočenie sa do opačného smeru o 180 °, pričom obchádzka povedie ulicami Romanova, Jiráskova a Kutlíkova.

V tejto súvislosti, prosíme, neprehliadnite i dočasnú zmenu trás liniek MHD č. 98; 99 a N99, na ktorú upozorňuje na webe Dopravný podnik Bratislava.

Zároveň tiež zdôrazňujeme, že v uvedenom termíne – od 14. októbra od 3:30 ráno bude obnovená doprava na Lietavskej ulici v plnom profile. Križovatka Lietavská – Jantárová cesta bude teda fungovať úplne celá.

Uvedená zmena sa rovnako týka spojov MHD, ktoré po nej premávajú.

Odhadovaný koniec prác na Pajštúnskej je naplánovaný na sobotu 30. novembra, kedy by mala byť od 4:00 rána doprava opäť plne obnovená.

Za spôsobené komplikácie sa vám aj v mene kolegýň a kolegov z magistrátu opäť ospravedlňujeme a prosíme vás o strpenie. Ide o nevyhnutné opravy, bez ktorých, žiaľ, nie je možné pri výstavbe električkovej trate ďalej napredovať.

VIAC INFO TU PETRZALSKAELEKTRICKA.sk.

#petrzalskaelektricka

web od 2day