Vianočná Petržalka pomaly prichádza a spolu s ňou i pátranie po stánkaroch

Záujemcovia sa môžu hlásiť do 30. októbra.

Za oknami šantí jeseň a meteorológovia avizujú babie leto, no podľa vašich správ súdime, že sa už neviete dočkať obľúbeného podujatia VIANOČNÁ PETRŽALKA 2024.

Popravde, sviatkov radosti a pokoja sa už nevie dočkať ani naša samospráva a poctivo sa už na ne pripravuje.

Stálicou sú už tradične vianočné trhy na Námestí republiky, ktoré tentokrát odštartujú už 22. novembra, pričom potrvajú až do 22. decembra.

Tohtoročnou novinkou budú vianočné trhy, na ktorých si budete môcť pochutiť aj posledný deň v roku, teda v utorok 31. decembra. Na to, aby ale obľúbené trhy plné samých pochúťok, maškŕt a príjemnej hudby mohli naozaj začať, potrebujeme nájsť milých a usmiatych stánkarov.

Ak takých poznáte alebo k nim rovno patríte, neprehliadnite VEREJNÚ SÚŤAŽ NA PRENÁJOM STÁNKOV NA PREDAJ OBČERSTVENIA a VIANOČNÉHO TOVARU.

V ponuke je 13 stánkov, z ktorých dva sú už tradične určené pre rozličný tovar. Všetky „domčeky“ sú po uplynulom roku opravené petržalskými makačmi, preto sa nie je čoho obávať. Neváhajte teda a staňte sa nezameniteľnou súčasťou Vianočnej Petržalky 2024.

Záväzné súťažné návrhy môžu všetci uchádzači doručiť na adresu Oddelenia správy verejných priestranstiev, Ondreja Štefanka 2, 851 01 Bratislava, alebo osobne do podateľne Miestneho úradu Petržalka, Kutlíkova 17, Bratislava 851 02, prípadne cez elektronickú schránku. Čas máte DO STREDY 30. OKTÓBRA 2024 DO 12:00.

VIAC INFO vrátane podmienok a prihlášky nájdete na webe PETRZALKA.sk/vianoce.

Tešíme sa, že petržalské vianočné trhy budú už čoskoro aj vďaka vám rozvoniavať typickými arómami, ktoré vyčaria úsmev na tvárach aj tých najväčších maškrtníkov.

#vianocnapetrzalka

web od 2day