Návrh Registra obnovenej evidencie pozemkov je k dispozícii k nahliadnutiu

Mestská časť Bratislava-Petržalka oznamuje všetkým účastnikom konania, že Okresný úrad Bratislava, katastrálny odbor, Ružová dolina 27, Bratislava, prostredníctvom zhotoviteľa Registra obnovenej evidencie pozemkov (ROEP) – GSK, geodetická spoločnosť, s.r.o. – predložil návrh ROEP-u na verejné nahliadnutie a prípadne podanie námietok.

Uvedený návrh obsahuje hlavne súpis parciel, ktoré boli predmetom riešenia vlastníckych vzťahov tých pozemkov, ktoré neboli majetkovoprávne vysporiadané, (zjednodušene povedané nemali založený list vlastníctva) alebo neboli vyriešené všetky spoluvlastnícke podiely nehnuteľností v katastrálnom území Petržalka.

Účastníci konania môžu do návrhu registra – ROEP nahliadnúť v dňoch od 17. februára do 18. marca 2014, a to každý pondelok v čase od 14.00 hod. do 17.00 hod. v priestoroch Miestneho úradu mestskej časti Bratislava-Petržalka, Kutlíkova 17, 852 12 Bratislava, v kanc.č. 609 na 6. poschodí, (Ing. Ľubica Majtánová).

Všetky ostatné dôležité informácie sú spomenuté v Oznamení o zverejnení registra obnovenej evidencie pozemkov v katastrálnom území Petržalka zo dňa 10.1.2014 uverejnenom na úradnej tabuli Miestneho úradu mestskej časti Bratislava-Petržalka.

web od 2day