SMOLA A HRUŠKY na špeciálnom akustickom koncerte

Obľúbená slovenská formácia SMOLA A HRUŠKY prichádza v nezvyčajnej – akustickej podobe! Stanú sa druhým hosťom nového moderovaného formátu Zoznámte sa, kde zahrajú svoje hity v akustických aranžmánoch a porozprávajú o svojich zážitkoch z koncertov a festivalov.
Dvadsať rokov existencie im prinieslo veľký počet hitov a fanúšikov, mnoho ocenení a vychválených albumov. Celoročnú oslavu zavŕšilo turné po Slovensku a Česku a nový album Čiernobiely. A teraz prichádza sexteto sympatických hudobníkov s niečím aj pre nich úplne novým. Akustickým koncertom v novom moderovanom programe Zoznámte sa, ktorý má na starosť nestor slovenskej populárnej hudby Martin Sarvaš. Smola a hrušky tvoria veselú hudbu so štipľavými textami.
V piesňach sa strieda dychová sekcia s elektrickými gitarami, pričom táto kombinácia vytvára originálnu zmes punku, ska, reggae a rocku. Hoci kapela už dávno prenikla do mainstremových médií, stále si zachovávajú svoju tvár. Chcú sa baviť, ale aj prinášať závažné spoločenské témy, na ktoré sa však pozerajú s humorom im vlastným. Vďaka tomu si ich obľúbili nielen na Slovensku, ale aj v Čechách a Poľsku. Ani v akustickej polohe nezmizne energia, ktorá je príznačné pre ich tvorbu.

Ak ste fanúšikovia kapely Smola a Hrušky, príďte si vypočuť, čo ste od nich ešte nepočuli. A pre tých, čo ich ešte nepoznáte, príďte a zoznámte sa!

Informácie o koncerte:
ZOZNÁMTE SA: SMOLA A HRUŠKY!
DK Zrkadlový háj – 8.3.2018 19.00 h
Viac informácií nájdete:www.kzp.sk

web od 2day