Pozvánka na verejné vypočutie uchádzačov na funkciu miestneho kontrolóra

Miestny úrad Bratislava-Petržalka pozýva verejnosť na verejné vypočutie uchádzačov na obsadenie funkcie miestneho kontrolóra, ktoré sa uskutoční dňa 04. februára 2021 o 16.00 hodine vo forme videokonferencie.
Verejné vypočutie bude k dispozícii online na stránke www.zastupitelstvo.sk.

Občania, ktorí majú záujem priamo sa zapojiť do verejného vypočutia so svojimi otázkami, majú možnosť nahlásiť sa vopred na emailovú adresu info@petrzalka.sk do 04. februára do 12.00 hod. Uveďte prosím Vaše meno a priezvisko, telefónne číslo a email. Pred začatím vypočutia Vám zašleme link.

Mestská časť Bratislava-Petržalka vyhlásila voľbu miestneho kontrolóra zákonom v stanovenom termíne.
Kandidát na funkciu miestneho kontrolóra mestskej časti musel odovzdať svoju písomnú prihlášku do podateľne miestneho úradu alebo zaslať poštou najneskôr 14 dní pred dňom konania voľby, t.j. do 26.01.2021 (26.01.2021 musela byť zabezpečená prezentačná pečiatka podateľne Miestneho úradu mestskej časti Bratislava-Petržalka). Súčasťou prihlášky bol: životopis, údaje potrebné na vyžiadanie výpisu z registra trestov (vyplnený dotazník podľa priloženého formulára), fotokópia dokladu o vzdelaní. Kvalifikačnými predpokladmi na výkon funkcie miestneho kontrolóra mestskej časti je ukončené minimálne úplné stredné vzdelanie.

V stanovenom termíne nám zaslalo žiadosť celkom 10 uchádzačov:

JUDr. Andrej Balážik
Stanislav Fiala
Mgr. Dominika Hirtlová
Ing. Diana Chovancová
Ing. Lucia Káziková
Mgr. Marcel Lőrinc, PhD. MBA
Mgr. Ľudovít Líška
Ing. Juraj Strempek
PhDr. Jozef Sýkora, MBA
Ing. Jozef Vydra

web od 2day