Využite pomoc mobilných očkovacích jednotiek

Akékoľvek očkovanie znamená už odjakživa návrat k normálnemu životu a väčšiu bezpečnosť všetkých. Výnimkou nie je ani to aktuálne, počas takmer rok a pol trvajúcej pandémii ochorenia COVID-19.

Kolegovia z Bratislavského kraja, ktorí sa starajú o chod vakcinačného centra na Národnom futbalovom štadióne, v snahe zastaviť šírenie koronavírusu a jeho mutácií ponúkajú možnosť využiť ich mobilnú očkovaciu jednotku. Zaregistrovať sa môžete TU. 

„Stretávame sa s pozitívnym vnímaním vakcinácie, nielen v domovoch sociálnych služieb, ale aj u pacientov, ktorých očkujeme v domácom prostredí. Ľudia sú veľmi vďační, že sme za nimi prišli. Ak by to tak nebolo, mnohí z nich by sa nedali zaočkovať vôbec,“ približuje snahu pomôcť svojou osobnou skúsenosťou pán Ernest Caban, generálny riaditeľ Záchrannej zdravotnej služby SR.

Zároveň dodáva, že podľa neho dosiahneme dostatočnú zaočkovanosť len vtedy, ak pôjdeme s vakcínou priamo medzi ľudí, o čo sa už niekoľko týždňov úpenlivo snažia. Aj v ich mene preto vopred ďakujeme za šírenie informácie o mobilnej očkovacej jednotke medzi vašimi blízkymi, susedmi a známymi.

web od 2day