Opravy výtlkov pokračovali aj v 34. týždni, tentokrát na Dvoroch 1 až Dvoroch 3

V mestskej časti Bratislava-Petržalka pokračujú práce na opravách komunikačných výtlkov.

Ako ste si všimli, na Dvoroch naši partneri pod dohľadom kolegov z referátu technických činností pokračujú s opravami výtlkov viacerých komunikácií. Ide o cesty III. a IV. triedy, ktoré na rozdiel od tých I. a II. triedy vlastní či spravuje priamo naša mestská časť a nie magistrát. Tento týždeň pracujeme na Dvoroch 1 až 3, pričom fotografie zachytávajú začiatok prác na Belinského ulici. V ďalších fázach plánujeme opravy výtlkov našich ciest rozšíriť aj do iných lokalít v rámci Dvorov a následne i do ostatných miestnych častí Petržalky. Ešte raz ĎAKUJEME všetkým vodičom, cyklistom aj chodcom za strpenie i spoluprácu s odparkovaním vozidiel.

 

Počas 35. týždňa sa pracovníci vrátia do častí Dvory 5 a Dvory 6, kde dokončia opravy Gercenovej ulice. Následne prídu na rad aj ďalšie petržalské ulice v Starej Petržalke a v častiach Lúky a Háje.

Viac informácií o údržbe v našej samospráve nájdete TU. A nezabudnite, akékoľvek podnety na opravy či vylepšenia nášho majetku nám môžete posielať napríklad na e-mail podnety@petrzalka.sk alebo cez mobilné aplikácie WhatsApp a Messenger.

web od 2day