VÝHODNÉ PERMANENTKY PRE (NE)REZIDENTOV | AJ AKO DARČEK

PERMANENTKY PETRŽALSKEJ PLAVÁRNE S EXTRA BONUSOM 10 %.

REZIDENTSKÉ PERMANENTKY S BONUSOM 10 %

Permanentku Petržalskej plavárne si môžete zakúpiť pre seba či svojich blízkych v pokladni Petržalskej plavárne za 20, 50 alebo 100 EUR, ku ktorým vám vždy radi pripočítame extra BONUS 10 % úplne zadarmo. Váš zvýhodnený kredit 22, 55 alebo 110 EUR môžete následne využívať nasledujúcich 365 dní, a to na zakúpenie všetkých druhov vstupov do Petržalskej plavárne (okrem rodinných balíčkov a doplatkov, ktoré vzniknú prekročením zakúpeného časového limitu).

Pokiaľ kredit na vašej permanentke do 365 dní nestihnete využiť, jeho platnosť si môžete kedykoľvek predĺžiť o ďalších 365 dní dobitím nového kreditu v hodnote 20, 50 alebo 100 EUR, s ktorým opäť získate extra BONUS 10 % úplne zadarmo. Naša permanentka sa teda de facto používa ako platobná karta s možnosťou dobitia kreditu, a to vždy s jeho automatickým navýšením o bonus 10 % z danej sumy. Pri každom použití permanentky sa zo zostávajúceho kreditu odpočíta hodnota vybraného vstupu pre vás a vašich blízkych. Využitie permanentky teda nie je viazané na konkrétnu osobu.

Dobitie kreditu vašej permanentky je možné kartou i v hotovosti. Zostatok nevyužitého kreditu permanentky nie je možné vymeniť za inú protihodnotu ani spätne za hotovosť.

V prípade straty alebo odcudzenia permanentky nás neváhajte obratom kontaktovať so žiadosťou o jej zablokovanie a vystavenie novej, a to aj s kreditom, ktorý sa na nej v čase zablokovania nachádzal. Vystavenie novej permanentky je v oboch prípadoch BEZPLATNÉ, no k žiadosti potrebujete unikátne EID vašej starej permanentky, ktoré obdržíte pri jej kúpe, alebo nájdete na účtenke k platbe prostredníctvom danej permanentky. Aktuálny kredit na vašej permanentke si viete kedykoľvek skontrolovať v pokladni našej plavárne a rovnako ho vždy nájdete aj na vašej účtenke k platbe permanentkou za naše služby.

NEREZIDENTSKÉ PERMANENTKY SO ZĽAVOU 1 EURO

A keďže chceme, aby boli naši pravidelní návštevníci šťastní úplne všetci, nech ich občiansky preukaz ukazuje akúkoľvek adresu, rozhodli sme sa zvýhodnené permanentky Petržalskej plavárne pripraviť na mieru aj všetkým obyvateľom spoza katastra zeleného sídliska. Nech už teda preferujete plávanie, alebo ho radi dopĺňate aj o relax vo vírivke, na pokladniach našej recepcie nájdete i tri typy NEREZIDENTSKÝCH permanentiek:

  1. 10 VSTUPOV SAUNA (120 min.) za 130 EUR;
  2. 10 VSTUPOV RELAX (90 min.) za 60 EUR;
  3. 10 VSTUPOV PLAVEC (60 min.) za 40 EUR.

S oboma nerezidentskými permanentkami tak pri každom vstupe na našu plaváreň ušetríte 1 EURO. Navyše, aj tieto permanentky platia 365 dní od zakúpenia, takže sa nemusíte strachovať, že vám tak skoro prepadnú. O ich ďalšie dobitie rovnakou sumou, ktoré vám ich platnosť predĺži, pritom stačí kedykoľvek požiadať našich kolegov a kolegyne vo vestibule.

Využite aj ďalšie výhodné ponuky!
MULTISPORT KARTA | BENEFITPLUS KARTA | APLIKÁCIA UPBALANSEA